JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

Ääni Kokoomukselle on ääni maahanmuutolle

Sisäministeri Kai Mykkänen(kok) on näin vaalien alla tehnyt useita ulostuloja huolestaan koskien erityisesti ns. hallitsematonta maahanmuuttoa ja siitä seurannutta seksuaalirikosaaltoa.  Sisäministeri Mykkänen antaa ymmärtää, että nyt asioille tehdään jotain. Vaikuttaa, että hän suorastaan olisi kääntänyt takkinsa ja olisi huolissaan kansan syvien rivien mielipiteistä ja ehkä jopa heidän turvallisuudestaan. Valitettavaa, että vaalit ovat niin lähellä ja kyseessä onkin tekojen sijasta vain äänien kalastelu Kokoomukselle. Tämän osoittaa se, että vielä viime helmikuussa Mykkänen kertoi Keskisuomalaisen jutussa aivan muuta. (https://www.ksml.fi/kotimaa/Uusi-sis%C3%A4ministeri-Mykk%C3%A4nen-valmis...)

Mykkänen oli siis juuri valmis kymmenkertaistamaan vuosittain vastaanotettavien pakolaisten määrän 10.000:en, mutta nyt vaalien alla antaa ymmärtää olevansa jotain aivan muuta mieltä. Tuskinpa ja vaikka olisikin niin kyseessä on joka tapauksessa valhe tai korkeintaan haave koska puolueen hallitusohjelma määrittää sen miten puolueissa toimitaan. Mykkänen ministerinä varmasti tietää tämän paremmin kuin hyvin. Kokoomuksen hallitusohjelman linja on ollut ja tulee olemaan pakolaisten määrän lisääminen. Verukkeet vain vaihtelevat. Milloin vedotaan kansan keski-iän laskemiseen ja milloin työperäisen maahanmuuton tarpeelle tai veropohjan laajentamiselle.

Koska Kokoomuksen virallinen linja hallitusohjelmassa on lisätä pakolaisten määrää niin on aivan sama mitä yksittäinen kokoomuslainen ehdokas sanoo oli hän sitten sisäministeri tai ei. Valitettavasti ääni Kokoomukselle on ääni kaikenlaiselle maahanmuuton lisäämiselle. Mitään todellisia ratkaisuja ei ole Mykkäsen tai edes Kokoomuksen toimesta vieläkään esitetty eikä tulla esittämään koska puolueen todellinen linja ei ole ratkaista vaan kasvattaa ongelmaa. "Me tienataan tällä" ajattelu on Kokoomuksessa vallalla tässäkin asiassa eikä matematiikka ole tainnut juurikaan kehittyä Stubbin ajoista jolloin 90% tarkoittikin 10 prosenttia. Kyseessä on äänien keräily pahimmillaan puolueelta joka on ollut etunenässä sallimassa ja lisäämässä maahanmuuttoa milloin milläkin perusteella.

Tasapuolisuuden nimissä on mainittava myös ettei Sipiläkään puheistaan huolimatta ole tehnyt mitään haittamaahanmuuton ehkäisemiseksi. Sen sijaan Sipilän hallitus on kyllä kunnostaunut mielipiteenvapauden sensuroinnissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän PetriLavonen kuva
Petri Lavonen

Ykkösaamu YLE 12.1. Mykkänen osoittaa että puheesi on pelkkää palturia ja Mykkäsen haastattelu on parasta A- luokkaa. Ongelma on se että pitäisi ymmärtää mitä tarkoitetaan.

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen

Eli onko laittamani linkki pelkkää palturia? Mykkänen on siis ilmeisesti valehdellut Keskisuomalaiselle antaessaan lausunnon pakolaiskiintiöiden nostamisesta kymmenkertaisiksi. Viittaamasi YLE 12.1 haastattelu on niin lähellä vaaleja että se on ajanhukkaa. Ja jos puheeni on mielestäsi pelkkää palturia niin voit toki tarkistaa mitä Kokoomuksen hallitusohjelmassa sanotaan maahanmuutosta. Säästän aikaasi. Tässä linkki, sivut 35 ja 36. https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/frantic/kokoomu...

Käyttäjän PetriLavonen kuva
Petri Lavonen

Mainitsin ymmärryksestä. Mykkänen tarkoittaa pakolaiskiintiöillä hädänalaisten ensisijaista auttamista. Meille kaikille varmaan sopii että näiden poliisia karkuun maastaan lähteneiden kundien sijasta autetaan hädänalaisia esimerkiksi naisia ja lapsia jotka eivät pääse liikkeelle esimerkiksi pakolaisleireiltä. Näin ei pääsisi tapahtumaan 2015 katastrofia.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Mykkänen sössöttää tyhjää. Selittelee mutkien kautta miksi ei kannata tehdä muuta kuin hankkia lisää terveitä nuoria miehiä täysihoitoon.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Mykkäsen ja kokoomuksen Suomessa pakolaisille lapioidaan rahaa kun työssäkäyvän ja työllistävän yrittäjän lapset jäävät kokonaan ilman tukia (opintotukea ja lapsilisät ovat jo tippuneet pois).

Kapitalistiopuolue kokoomuksen hallitusvastuun aikana piensijoittajan pääomaverot on korotettu kipurajalle, kun korporaatiot nauravat ja nauttivat nollaveroista.

Vain tietämättömät ja hyväuskoiset hölmöt uskovat kokoomuksen olevan porvaripuolue. Tutustukaa heidän veropolitiikkaansa niin saatatte hämmästyä.

Käyttäjän PetriLavonen kuva
Petri Lavonen

Verotuksen korotuksia hakevat pääasiassa Vasemmisto, Vihreät sekä SDP. Kokoomus vastustaa. Kokoomuksella on paras asiantuntijuus talouspolitiikassa. Ja talous on se millä ylläpidetään hyvinvointisuomea. Sinulla on väärä tietoa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kokoomuksella on paras asiantuntijuus talouspolitiikassa."

Kreikan velkojen maksu ja miljardien arvoisten fosfaattien lahjoittaminen norjalaisille kertoo kaiken kokoomuslaisten taloustaidoista.

Käyttäjän PetriLavonen kuva
Petri Lavonen

Pääarkkitehti kreikka gatessa oli taas Jutta Urpilainen. Siksi taas väärinymmärrys.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Taisit olla poissa Suomesta kun Katainen puhui hienosta tilaisuudesta avustaa Kreikkaa muutamalla miljardilla, väitti että jopa tienaamme tällä, Urpilainen kyllä avusti tomerasti. Olisi kuulemma tullut maailmanloppu jos suomalaiset eivät olisi "pelastaneet" pankkeja.

Käyttäjän PetriLavonen kuva
Petri Lavonen Vastaus kommenttiin #9

Back to the future..aloittajan bloki liittyi toiseen asiaan..

Toimituksen poiminnat