JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

Herra Presidentti ja Suomen hallitus - Tarvitsemme Perustuslakituomioistuimen

  • Suomessa ei ole Perustuslakituomioistuinta.
    Suomessa ei ole Perustuslakituomioistuinta.

Herra tasavallan Presidentti ja Suomen hallitus!

Vaadimme hallitukselta nopeita toimia hallitsemattoman maahanmuuton pysäyttämiseksi, sekä tarkempaa kontrollia täällä jo olevien ja tänne vielä tulevien maahanmuuttajien tekemisistä. Suomalaisen on voitava elää Suomessa turvallisesti. Kyse ei ole rasismista vaan realismista. Turvallisuusongelman lisäksi on selvää, ettei kapasiteettimme enää riitä. Hallituksen on avattava silmänsä ja toimittava heti. Suomi on pieni maa, jonka vastaanottokyky on hyvin rajallinen. Maahanmuutto ja sen mukanaan tuomat ilmiöt ovat tulleet sellaiseen pisteeseen joka ilmenee kasvavana kansalaistyytymättömyytenä ja suunta on pahempaan. Ei tarvitse katsoa kauemmas kuin Ruotsiin jossa liian avoimen maahanmuuttopolitiikan seurauksena on syntynyt alueita joihin edes poliisi ei uskalla enää mennä. Ruotsin hallituksen toimet ovat johtaneet tilanteeseen jossa pakolaiskeskuksia poltetaan ja väkivalta puolin ja toisin lisääntyy. Se ei ole kummankaan osapuolen etu.

Saksassa tilanne on samankaltainen, mutta vielä paljon pahempi. Saksassa maahanmuuttajat ahdistelevat kantaväestöä organisoidusti ja suurin joukoin. He loukkaavat kantaväestöä huutaen, ryöstäen, sekä pahoinpidellen ja tehden naisille seksuaalista väkivaltaa. He tekevät sitä organisoidusti samaan aikaan useassa paikassa ja niin suurin joukoin, ettei virkavaltakaan kykene sitä estämään. Saksasta ei maahanmuuttajan näkökulmasta ole kuin askel Suomeen.

Edellisen kaltaisia tilanteita, joissa suuri joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä on pahoinpidellyt kantaväestöä on sattunut jo Suomessakin. Raiskauksista puhumattakaan. Kyse ei ole enää yksittäistapauksista vaan suuresta ja edelleen avoimien rajojen myötä kasvavasta ongelmasta joka on tullut jäädäkseen. Ei varmaankaan ole tarkoituksenmukaista päästää maatamme, eikä edes osaa siitä, samaan tilaan Ruotsin ja Saksan kanssa. Siihen suuntaan hallituksen maahanmuuttopolitiikka kuitenkin meitä kuljettaa. Suuret maahanmuuttajaryhmät siirtyvät maa kerrallaan etelästä kohti pohjoista. Se mitä tapahtuu nyt Saksassa tapahtuu kohta myös Suomessa. Ei ole oikein, että isiemme ja äitiemme kovalla työllä lapsilleen rakentama maa luovutetaan vastineetta ulkomaalaisten huvittelualueeksi. Aivan liian usein huvitteluvälineiksi joutuvat myös suomalaiset naiset, jopa tytöt. On jo nyt nähtävissä liikehdintää, että kansalaiset perustavat katupartioita. Kyseessä ei ole ainoastaan yksittäiset kansanryhmät vaan tyytymättömyyttä esiintyy kaikkialla väestömme keskuudessa. Tämä viittaa sellaiseen tyytymättömyyden tasoon hallituksen toimia kohtaan, jota ei kohta voi enää hallita. Kaikki se mitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessa on hallituksen vastuulla. Suomi on pieni maa joten sillä on kyky reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin, mutta vain mikäli hallituksella on siihen tahtotila. Oli tahtotilaa tai ei, niin hallitus ei voi paeta vastuutaan.

EU:n pakolaiskiintiöt tai puheet solidaarisuudesta eivät voi enää olla perusteena suomalaisen yhteiskuntarauhan tuhoamiselle. Missä on hallituksen solidaarisuus omia kansalaisia kohtaan? Kansalaisia jotka kasvavassa määrin joutuvat seksuaalisen ahdistelun ja pahoinpitelyjen kohteeksi omassa maassaan ulkomaalaisten toimesta. Suomen on voitava puolustautua riippumattomasti myös tämänkaltaisia uhkia vastaan.

Mikäli hallitus ei EU:n edessä kykene tai halua toimia suomalaisten edun mukaisesti, niin Suomen on etunsa nimissä erottava EU:sta. Tarvittavien muutosten toteuttamisajaksi rajat on pikaisesti suljettava maahanmuuttajilta. Ongelman ei saa antaa pahentua aikailun seurauksena. Tämän ei pitäisi olla ongelma itsenäisessä valtiossa? Jos hallitus ei kykene tekemään tarvittavia päätöksiä, vaikka radikaalejakin, niin hallituksen on erottava. Presidentin toimivallassa, mutta ennen kaikkea vastuulla, on hajoittaa toimimaton hallitus jos se ei itse sitä ymmärrä tehdä. Ei ole sellaista perustetta, joka oikeuttaisi suomalaisen yhteiskuntarauhan ja hyvinvoinnin tuhoamisen. Ensin on tultava solidaarisuus kantaväestöä kohtaan ja  vasta sen jälkeen, jos voimavaramme riittävät, voimme vastaanottaa maahanmuuttajia. Maahanmuuton on oltava sellaisessa mittakaavassa jonka yhteiskuntamme kykenee sopeuttamaan ja jonka kansalaisemme voivat kantaa itse siitä kärsimättä. Suomalaisten sietokykyä on koeteltu jo liikaa ja nyt se on ylitetty.

Edellä kuvatun kaltaisista asioista vastuussa olevat henkilöt eivät nykyisellään kanna vastuutaan. Parannuksena tähän ja lukuisiin muihin Suomelle tuhoisiin asioihin on Suomeen perustettava perustuslakituomioistuin. Vain siten maamme perustuslaillinen koskemattomuus voidaan taata ja myös ylemmän tason toimijat saada kantamaan vastuunsa toimistaan. Perustuslakituomioistuimen puute on käsittämätöntä. Suomen ylin laki on perustuslaki. Perustuslaki suojelee Suomen valtiota ulkoisilta uhkilta ja haitallisilta päätöksiltä, sekä takaa kansalaisille heille kuuluvat perusoikeudet joiden varaan koko maa on rakennettu. Perustuslakituomioistuimen puuttuessa perustuslain rikkomuksista ei kuitenkaan tuomita ketään. Miten tähän ollaan tultu?

Perustaksi Suomea vaivaavien ongelmien korjaamiseen vaadimme ensisijaisesti pikaista perustuslakituomioistuimen perustamista.

 

Liity Perustuslakituomioistuin Suomeen Facebook-ryhmään tästä linkistä. https://www.facebook.com/Perustuslakituomioistuin-Suomeen-1106898772678409/?fref=ts Asiasta on tehty lakialoite joka julkaistaan myös FB-sivulla sen saatua hyväksynnän Oikeusministeriöstä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Laitoit saman blogin kahteen kertaan?

Toimituksen poiminnat