JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

Kreikantähti - Peliohjeet

Miten kreikkapeliä pelataan? Sitä pelataan vähän niin kuin Monopolia, eli sillä tavalla, että EU lunastaa yksi kerrallaan EU:n jäsenmaat talouspoliittiseen hallintaansa ja sitä kutsutaan sitten liittovaltiokehitykseksi. Liittovaltioitumisen edistämiseksi maat ajetaan siis yksi kerrallaan lamaan.

Tällä hetkellä kansallisomaisuutta yritetään siirtää/siirretään EU:lle Kreikasta. Kreikka ei ikinä tule selviytymään n. 400 miljardin veloistaan. Kreikkaa on jo nyt vaadittu myymään mm. satamansa, postilaitoksensa, rautatiet ja sairaalansa vastineeksi lisälainan saamisesta, eli myymään juuri niitä instrumentteja joilla valtio voisi tulevaisuudessa tehdä tulosta ja maksaa takaisin. Ilmeisesti takaisinmaksua ei edes haluta koska EKP voi painaa rahaa itsekin. Nyt on tärkeää vain saada rikottua kansallisvaltion perusta, eli saada Kreikka minimoimaan valtion omistukset, joka tietysti heikentää valtion identiteettiä ja kykyä päättää omista asioistaan. Näitä vaatimuksia kutsutaan sitten nimellä "talousuudistus". Todellisuudessa se on tapa kupata kaikki kansallisomaisuus Euroopan keskuspankille, IMF:lle ja/tai siirrettyä yksityiseen omistukseen. Kunhan ei Kreikalle.

Lainojen ehdot ovat törkeitä ja siksi Kreikka ei ole niihin suostunut. Ukrainan vallankumous käynnistyi muuten lopulta samanlaisesta IMF:n vaatimuksesta, eli törkeistä lainaehdoista joita Presidentti Yanukovich ei suostunut Ukrainan nimissä allekirjoittamaan. No niin takaisin aiheeseen, samalla kun Kreikka joutuu syvemmälle suohon, sidotaan myös Suomi ja muut jäsenmaat velkoihin. Suomi takaa näitä Kreikan lainoja samaan aikaan kun kaikki kansallisomaisuutemme myydään ulkomaiseen omistukseen pilkkahinnalla ja hallituksen siunauksella tai joidenkin ministereiden osalta ehkä ymmärtämättömyyttä. Tämä koskee yhtä hyvin valtionyrityksiä kuin luonnonvarojamme. Kohta valtiolla ei enää ole tuloja ja Suomi lunastetaan velkojen panttina osaksi EU:n liittovaltiota. Näin siis käytännössä. Kun valtiolla lopulta ei ole varoja ei valtion päättäjillä ole enää vaihtoehtoja kuin totella, halusi tai ei. Sen jälkeen Suomea ei enää ole. Äänestä Suomi eroon eurovaluutasta, sillä pääsemme ainakin eroon Kreikan velkojen takauksista ja maksuista, eikä meidä sidota enempää Kreikan kaltaiseen tulevaisuuteen.

Linkki eurovaluutasta eroamiseen on tässä. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

Tästä aloitteesta sata pistettä Väyryselle!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

pekka numminen

"Lainojen ehdot ovat törkeitä ja siksi Kreikka ei ole niihin suostunut. Ukrainan vallankumous käynnistyi muuten lopulta samanlaisesta IMF:n vaatimuksesta, eli törkeistä lainaehdoista joita Presidentti Yanukovich ei suostunut Ukrainan nimissä allekirjoittamaan."

Kun valehtelee vain 50% niin kuulostaa melkein rehelliseltä?

Putin lähetti sotilaansa valloittamaan Ukrainaa sen jälkeen kun venäläismielinen presidentti joutui maanpakoon.

Maanpakoon lähtemisen syy oli että kansa (aivan kuten Kreikassa) ilmaisi tahtonsa, joka oli jonkin asian vastainen... Mutta Ukrainan tapauksessa kansa halusi Länteen ja presidentti Itään. Ukrainan kansa ei halunnut liittyä putinin Euraasian talousliittoon, jonka vastapainoksi olisi saanut halpaa kaasua...

Eli jos vaikkapa Suomessa ryssänkätyreistä muodostuva IPU johtoinen hallitus pääsisi valtaan ja aikoisi liittää Suomen takaisin osaksi Venäjää... Sotahan siitä tulisi (ihan vain teille putinisteille tiedoksi).

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen

Kommentistasi näkee, ettei ole hajuakaan mistään. IS-IL-HS tietouden pohjalta ei pitäisi sanoa ketään valehtelijaksi. Ennen kuin ensikerralla sanot itsenäisen Suomen kannalla olevaa henkilöä Putinistiksi niin kehotan tarkistamaan faktat. Kävisikö että tarkistat Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön virallisilta sivuilta(ETYJ) onko Venäjä sotimassa Ukrainassa. Valitettavasti sivut ei ole suomeksi. www.osce.org Klikkaa Ukraina, ne on saanut ihan omat sivut. Tästä voit vielä katsoa kuka on, demokratian tukemiseksi tietysti, rahoittanut viidellä miljardilla Ukrainan vallankaappausta. Taas kerran. http://www.state.gov/p/eur/rls/rm/2013/dec/218804.htm
Ja ihan USA:n hallituksen omilta sivuilta, ei Iltasanomista. Ihan teille natoääliöille tiedoksi.

Toimituksen poiminnat