JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

ETYK-sähläys

Naapurilla voi olla käytössä mitkä konstit tahansa, mutta Suomella ei ole kohta enää mitään konsteja. Rahat pumpataan ensin jäsenmaksuina ja tukipaketteina EU:lle, kaivokset myydään ulkomaille, tuhotaan telakkateollisuus ja lopulta tuhotaan vielä vientiteollisuus typerillä poliittisilla EU:n / nato:n miellyttämis-tempuilla. Ettei vain mitään tulonlähteitä jää, niin silauksena päälle kaadetaan vielä matkailuala Itä-Suomesta ja Lapista. Hurjana haaveena on vielä ruveta ostamaan kalliimpaa energiaa lännestä.

Kyllä täällä osataan, nimittäin EU/USA-akselin nuolenta. Mitä kaikkea tässä pitää vielä antaa sillä verukkeella, että Suomen fanaattinen (15-20%) ääliövähemmistö pääsisi natoon nuolemaan jenkkien...? Siellä pääsisimme sitten maksamaan lisää jäsenmaksuja ja rahoittamaan jenkki-invaasioita lähi-idässä ja Afrikassa. Suomen jäsenmaksulla vapautuneella rahoituksella USA voisi epävakauttaa ahkerammin Etelä-Amerikkaa!

Ja voi ilonpäivää, jos natolle ja Venäjälle tulee konflikti, niin pääsisimme seuraamaan sitä oikein aitiopaikalta omalla takapihalla!

https://www.facebook.com/nollanato

ETYJ:n kokouksen ryssiminen oli typerintä ulkopolitiikkaa mitä Suomi voi tehdä. Sen lisäksi ETYJ on juuri se yhteistyöjärjestö jolla Ukrainan tilanteen olisi voinut saada korjattua, mutta ei ilman Venäjän osallistumista. Kokouksen ryssiminen antaa myös viestin siitä, ettei Suomi toivo Unkrainan tilanteeseen löytyvän ratkaisua. Tai tottelee sitä joka ei halua tilannetta ratkaista. Koki sitä viestinä tai ei, niin käytännössä Suomi sen kuitenkin teki. ETYJ-kokouksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva sanoi EU:n tehneen suuren virheen tässä, eli yrittää vierittää syytä asiasta EU:lle vaikka Kanerva ETY-kokouksen presidenttinä on tiennyt tilanteen jo vuotta aiemmin. Huomattavaa on, että tämä meni täysin Kokoomuksen linjan mukaisesti, joka on miellyttää EU-USA akselia Suomen eduista piittaamatta, joten sikäli ei yllätä. Kohtuus kuitenkin kaikessa!

 

Vallassa on nappulaliiga.

Hallituksesta on tullut samankaltainen nappulaliiga kuin Paasion toisesta hallituksesta 1972. Toivottavasti tämäkin hallitus jää yhtä lyhytikäiseksi. Tilannetta ei paranneta enää "Twitter-postauksilla" ja imagokonsultoinnilla. Hallitus kaipaa kipeästi kokemusta ja järkeä ulkopoliittiseen linjaansa. Diplomatiasta ei ole jäljellä häivääkään ja linja on ollut tämä niin kauan kuin Kokoomuksella on ollut näppinsä pelissä, joten Soinin niskaan on tässä vaiheessa turha kaataa syytä. Kokoomuslaiset Niinistö, Stubb ja Kanerva tekevät näitä typeryyksiä jonkin suuren amerikkalaisen palkinnon toivossa, jota tuskin tulevat koskaan näkemään! Kuten eivät nähneet tässäkään asiassa tukea EU:lta. Eikö Kokoomus koskaan opi!? Hyvät välit kaikkiin naapureihin takaavat rauhan ja "ystävät kannattaa etsiä läheltä ja viholliset kaukaa". Kekkosen sanoin "Saatanan tunarit!"


Niinistö vierittää syytä EU:lle "Suomi jätettiin yksin Venäjän kanssa" lausunnoillaan. Sen olisi pitänyt olla selvää. Noin huonoa ulkopolitiikkaa ei lähde yksikään sivistynyt maa tukemaan. Tukea irtosi muutamalta Baltian maalta ja se siitä. Tämä, ymmärrettävistä syistä, yritettiin salata. Ei olisi ollut kovin vakuuttavaa sanoa, että emme voi tehdä näin koska Viro ei halua.

Ilmeisesti Yhdysvalloissa kasvanut ja koulunsa käynyt Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves on vaikutusvaltaisempi kuin Sauli Niinistö.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

MH17:n alasampumisen vuosipäivänä on hyvä tietää paitsi että pienet vihreät isovenäläisimperialistit käyttivät maamiinoja Krimiä vallatessaan, myös että isovenäläisimperialistit kuten Naryshkin ja Putin ovat kuta kuinkin yhtä luotettavia neuvottelukumppaneita kuin Milosevic ja hitler olivat, ks. http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/198503-m...

Toimituksen poiminnat