JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

Kynnyskysymykset kuntoon - Mitä Sipilä tekee?

Nyt kun vaalit on ohi niin olisi toivottavaa että kynnyskysymykset saadaan kuntoon. Kynnyskysymykset kuten viennin saaminen kasvuun, eli maahan lisää rahaa ja työpaikkoja. Se onnistuu niin, että pääministeri päättää lopettaa Suomea köyhdyttävät pakotteet, mutta onko Sipilästä siihen? Lisäksi on työpaikkojen synnyttämiseksi on tuettava pienyrittäjiä ja lopetettava turhat EU-jäsenmaksut. On järjetöntä rahoittaa Kreikkaa jne. omien vanhustemme jäädessä vaille hoitoa. Se ei vaadi kuin eduskunnan päätöksen asiasta.

Nato tuskin on enää kynnyskysymys kun Keskusta on vallassa, toivottavasti ainakaan. Nato on ollut Kokoomuksen(ja RKP:n) tapa kerätä ääniä vaalien alla natokannattajilta, joten uutisointi aiheen ympärillä toivottavasti nyt normalisoituu kun median aukoton tuki Stubbin politiikalle loppuu. Jokaista puolueettomuuspolitiikan suosijaa ei välttämättä yritetä enää leimata venäjätrolliksi, joten normaali, Suomen edun mukainen neutraali ulkopolitiikkakin saattaa onnistua. Varmasti radikaaleimmat oikeiston kannattajat trollaavat joka tapauksessa naton ympärillä, mutta se jääköön omaan arvoonsa. Vaalitulos näytti, että ainoat merkittävät naton kannattajat(Kokoomus ja RKP), eivät mittavasta kampanjoinnistaan huolimatta saaneet yhteensäkään kuin reilu 20% äänistä. Nato ei siis ole kynnyskysymys, eikä se ole sitä ollutkaan, muuten kuin vaalien alla. Valtaosa suomalaisista ilmeisesti ymmärtää, että Suomen on oltava puolueeton jottei meitä vedetä mukaan muiden sotiin ja itsenäinen päätäntävaltamme(tai se mitä siitä on jäljellä) säilyy.

Se miten hyvinvointi jaetaan ei ole ongelma, mutta ensin pitäisi tehdä konkreettisia muutoksia, eli lopettaa typerä Suomea köyhdyttävä ulkopolitiikka. Muuten jakoperusteista on turha tapella, koska ei ole mitään jaettavaa. Kansan kannalta suurin ongelma poistui juuri pääministeripuolueen paikalta. Nähtäväksi jää pettääkö Sipilä suomalaiset hallitusta muodostettaessa. Kokoomuksen valtakaudella Suomi on syöksynyt ja pahasti, joten laskisin suomalaisten pettämiseksi Stubbin laittamisen millekään merkittävälle salkulle. Kokoomuksen voisi myös aivan oikeutetusti jättää oppositioon. Hallituksen pyörittäminen ei Suomea hyödyttävästi tuolta porukalta ole onnistunut koskaan, joten miksi se onnistuisi nytkään. Kuten tiedämme, niin Kokoomus ei aja yrittäjien, vaan suurpääomien etuja. Työläisistä puhumattakaan.

Perussuomalaiset toivottavasti ottavat hallituspaikan vastaan tarjottaessa. Mielenkiintoista olisi viimeinkin nähdä mikä populistiksikin soimattua Soinia ajaa politiikassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Työväen XXXX on ihan pohjamudissa. Ja eräillä/meillä on taas kannatuskorttien haaliminen edessä jne.
Olisko aika tehdä saman tien KOALIITIOpuolue, jossa säännöt olisi YK:n peruskirja ja Paasikiven reaali-opit naapureiden suhteen. Mitä muuta sääntöihin pitäisi tunkea?

Kaija Olin-Arvola kirjoitti meitä köyhiä kuvaillen:
"Heitä kiinnostaa se, onko ruokaa huomennakin. Onko suojaa kylmää ilmaa vastaan: Onko villaista alle ja katto pään päälle.
Pääsevätkö heidän lapsensa kouluun ja Linnanmäelle.
Saako isä hampaansa paikattua ja äiti apua loputtomaan uupumukseensa.
Onko vanhemmilla töitä, kuka maksaa puhelinlaskun ja mistä ostetaan uusi polkupyörä."

Toimituksen poiminnat