JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

Älä anna ääntäsi nykyhallitukselle jättämällä äänestämättä!

  • Älä anna ääntäsi nykyhallitukselle jättämällä äänestämättä!

Älä jätä äänestämättä. Äänestämättä jättäminen on ääni nykyhallitukselle, eli kasvavalle työttömyydelle, natolle ja kuntien pakkoliitoksille, sekä jatkuvalle leikkauspolitiikalle ja EU:n jäsenmaksuille joiden ohessa leikataan myös Suomen itsenäinen päätäntävalta lopullisesti EU-komission vaaleilla valitsemattomille komissaareille. Tällaiset komissaarit eivät aja Suomen etua. Lopetetaan kriisimaiden pankkien rahoittaminen. Pidä kiinni Suomen itsenäisyydestä ja äänestä!

 

Nykyhallitus on tukenut ja tukee kaiken edellisen toteutumista. Puoluekohtaisia eroja tietenkin löytyy yksittäisissä asioissa, mutta kokonaisuus ratkaisee ja se on kaikkea muuta kuin hyvä. Nykyiset hallituspuolueet kilpailevat vaaliteemoineen vain siitä, kenen leikkauslista on paras. He eivät ole kyenneet muuttamaan mitään parempaan suuntaan, eivätkä kykene.

Kokoomus ajaa näissä vaaleissa työperäisessä maahanmuutossa olevan tarvehankinnan poistamista, eli kuka tahansa voisi tulla mistä päin maailmaa tahansa Suomeen "töihin". Suomessa on piilotyöttömät mukaan lukien jo lähes puoli miljoonaa työtöntä. Jokainen ulkomaalainen työntekijä vie yhden suomalaisen työpaikan. Vain siinä tapauksessa ei vie, että kyseinen henkilö ei menekään töihin, vaan jää sosiaalihuoltomme elätettäväksi. Meillä ei ole varaa siihen. Tällainen toiminta ajaa ainoastaan suurpääomien etua, ei kansalaisten. Köyhtyvässä ympäristössä tästä ei hyödy sen paremmin työntekijät, kuin yrittäjätkään. Ilman ostovoimaa ei ole talouskasvua ja ostovoima ei synny rahojen lähettämisestä ulkomaisten työntekijöiden kautta ulkomaille.

 

Äänestä eduskuntaan poliitikkojen sijasta kansanedustajia. Kansanedustajia löytyy pienpuolueista, jotka eivät ole sitoutuneet nykyisen hallituslinjan ylläpitämiseen. Ne ajavat aitoa muutosta, eivätkä tule ikuisesti olemaan "pienpuolueita". Muutosta on jo havaittavissa, nopeuta sitä äänestämällä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Itse annoin ääneni vähemmistölle, eli äänestin naisehdokasta. Yksi pois nukkuvilta.

Toivotaan, että 19. päivä on kaunis kevätpäivä, ajaen porukan uurnille. Uusi kevät koko kansalle.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Joo, ennen pitkää lapset (jonkun lapset jos ei oo omia), tulee kysymään:
"Missäs olit kun Suomi..."

ja siihen ei oo kiva vastata "sohvalla - en vaan viitsinyt..."

PS: Jakoon meni.

Henry

Käyttäjän tervoneneduskuntaan kuva
Janne Tervonen

Tuon kun kaikki muistavat kertoa ystävilleen ja tutuilleen, saadaan asiaan muutosta. 1968 vaaleissa äänesti useampi, kuin 2011 vaaleissa. 1968 suomen väkiluku oli 4milj.

ulf fallenius

Lisää työttömiä ja työn hinta laskee.

Toimituksen poiminnat