JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

IPU on äärioikeistolainen puolue!

  • IPU on äärioikeistolainen puolue!

IPU:a pelätään – siksi äärileimaa tarjotaan

 

Kirj. Pj. Antti Pesonen, IPU


Nykyisten vallanpitäjien kannalta Itsenäisyyspuolue on ääripuolue. IPU nimittäin haluaa Suomelle  oman rahan, itsenäisyyden ja Sveitsin mallisen puolueettomuusaseman. Tämä tarkoittaa eroamista eurosta, EU:sta ja Nato-kytköksistä.

IPU:a ei kuitenkaan voi julkisesti leimata ääripuolueeksi näillä perusteilla. Kuulostaa naurettavalta jos väitetään, että ”Itsenäisyyspuolue on vaarallinen, koska se haluaa Suomelle itsenäisyyden ja puolueettomuuden”.

IPU on vaarallinen nykyisen politiikan jatkamiselle. Voi kuulostaa hupaisalta, että jotkut tosissaan pelkäävät puoluetta, jolla ei vielä ole yhtään kansanedustajaa. Näin kuitenkin on. Se, mitä euro-politiikan toteuttajat pelkäävät, ei ole vielä pieni IPU, vaan suuri ja kasvava  kansalaisten joukko, joka on IPU:n kanssa samaa mieltä. Suurin kauhistus nykyisille vallanpitäjille on IPU:n nousu eduskuntaan. Se on myös merkittävin muutos, mitä tulevissa vaaleissa voi tapahtua.

Vallalle vaaralliseen IPU:un haluavat jotkut lyödä jonkin sellaisen ääri-leiman, joka karkottaisi äänestäjät. Itsenäisyyden palauttajat – ”EU:n vastustajat” – halutaan vallanpitäjien taholta yhdistää rasisteihin ja äärioikeistoon tai –vasemmistoon.
IPU on vuosien ajan tarjonnut perusteluita omaan rahaan siirtymiselle, kääntänyt Naton isäntämaasopimuksen – jota virallinen Suomi ei saanut käännetyksi – jne. IPU:lla on vaaliohjelmassaan pitkä lista yhteiskunnallisia uudistusesityksiä. Tämä ei ole juurikaan kiinnostanut suuria tiedotusvälineitä.

Mutta nyt on kiinnostus IPU:un herännyt! IPU:n ehdokas piti lyhyen puheen Pietarissa järjestetyssä tapahtumassa, jonka otsikko oli ”Tieteellinen kongressi, Venäjän kansainvälinen tieteellinen foorumi”. IPU ei ollut lähettänyt edustajaansa foorumiin, eikä puoluehallituksella ollut ennakkoon tietoa sen enempää tilaisuuden luonteesta kuin osallistujistakaan. Ehdokas oli Pietarissa yksityishenkilöinä.

”Putinia tukeva Euroopan äärioikeisto koolla Pietarissa - suomalaisedustaja mukana” uutisoi Ilta-Sanomat. Foorumiin osallistuvien joukossa oli todellakin äärioikeistolaisia, mutta tiettävästi hyvin paljon muitakin. IPU:lla ei ole mitään tekemistä äärioikeiston kanssa.

IPU:lla on eri puolilla Eurooppaa yhteistyökumppaneita Islannista Maltalle ja Portugalista Latviaan. Näitä yhteistyökumppaneita yhdistää itsenäisyys- ja demokratiavaatimusten lisäksi se, että kaikki torjuvat rasismin, fasismin ja muut vastaavat ääri-ilmiöt. Liikkeitä yhdistää myös kokemus vallanpitäjien pyrkimyksestä  ääri-leimojen lyömiseen. Tätä kansainvälistä yhteistyötä syvennetään.

Nykyisten vallanpitäjien pelko omasta asemastaan on aiheellinen, koska kansalaisten keskuudessa on tyytymättömyyden lisäksi yhä enemmän suunnanmuutoksen puolesta toimivia.

-----

Tämä kirjoitus vastauksena niille jotka yrittivät leimata Itsenäisyyspuolueen oikeistoradikaaliksi sillä verukkeella, että yksi noin 150:stä IPU:n eduskuntavaaliehdokkaasta on osallistunut puhujana kokoukseen, johon osallistui noin 4-5 ns. äärioikeistolaista europarlamenttiedustajaa. Kokouksessa oli kaikkiaan arviolta 400 osallistujaa. Tästä päästään siihen, että kaikki europarlamentaarikot ovat äärioikeistolaisia koska he käyvät samoissa kokouksissa näiden edustajien kanssa.

 

Johnny Loikkanen - Itsenäisyyspuolue, Uudenmaan vaalipiiri

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Ipu on yksi Suomen lukuisista kommunistisista puolueista. Ipulla on fiksu puheenjohtaja ja muutama hyvä mutta tuntematon eduskuntavaaliehdokas mutta siihen se jääkin sitten. Harmi, että Ilkka Hakalehdon perinnöstä tuli tällainen.

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen

Äärioikeistolaisesta kommunismiin. Leimaamisen tarve on kova, kuten artikkelissakin todettiin. Kyse on kuitenkin ennen kaikkea kansanliikkeestä, jolle nykyiset poliittiset päättäjät ovat luoneet tarpeen. Kansa haluaa muutosta.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Toki kansa haluaa muutosta. Olin mukana aikoinaan EU:n vastaisessa rintamassa, silloin kun sillä olisi vielä voinut vaikuttaa asioihin 20 vuotta sitten. Nyt olemme liian solmussa EU:n kanssa. Toivon, että joskus tulevaisuudessa on taas uskottava EU-vastainen rintama.

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen Vastaus kommenttiin #4

Samaa toivon minäkin. Suomen asema EU:n pysyvänä nettomaksajana on kestämätön. Valitettavasti valtapuolueet ovat hyvin vastahakoisia myöntämään asiaa ja valtamediat myötäilevät heitä, joten muutos ei tapahdu hetkessä. Uskon sen tapahtuvan kun huomataan, ettei rahat omassa taloudessa enää riitä ja ruvetaan etsimään siihen syytä. Itse olen huomannut kyllä aktivismin nousua, mutta todellista tuulta se saa siipien alle vasta kun mediat rupeavat uutisoimaan asioista tasapuolisesti.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #5

Arvoisa Loikkanen,onko maamme itsenäinen joka elää tuontiruuan ja energian varassa, tarvitaanko meillä puolustusvoimiakaan, kun ei ole enään mitä puolustaakkaan ?
Kuinka IPU ratkaisisi tämän ilmeisen ristiriidan ?

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen Vastaus kommenttiin #10

En näe asiassa ristiriitaa vaan tarpeen panostaa omavaraisuuteen EU:n kriisipankkien sijasta. Kyllä, meillä tarvitaan edelleen puolustusvoimia. Puolustusmäärärahoja on nostettava ja hankinnat järkeistettävä, jotta saamme rahoille vastinetta. Uusimme juuri(yllättäen) natomallin NASAMS ilmatorjuntalaitteistoon. Se on kalliimpi ja tehottomampi edelliseen BUK M1-järjestelmään verrattuna, sekä on suunniteltu aiemman aluepuolustusjärjestelmän sijasta vain kohdepuolustukseen. Kyse on taas kerran vain typerästä poliittisesta päätöksestä. En tosin ihmettele sitä kun puolustusministeri on mitä on ja Suomea ollaan runnomassa Natoon vaikka vastoin perustuslakia. Puhumattakaan enemmistön mielipiteestä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Loikkanen,onko mielestäsi sitten pelkoa lieventämässä se, että puolueenne varapuheenjohtaja Nevalainen osallistuu yksityishenkilönä kokoukseen eikä vaalipäällikkönne Isosaari tunnista Nevalaista suuresta osallistujajoukosta.
Nevalainen ei varmaankaan taas tunnistanut Isosaarta joten he eivät tavanneet, oletan.

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen Vastaus kommenttiin #18

En olisi huolestunut tai peloissani yksityisten ihmisten osallistumisesta tahtomiinsa kokouksiin. Jos olisin, niin ennemmin olisin huolissani esim. Sauli Niinistön tai Jyrki Kataisen osallistumisesta Bilderberg kokouksiin.

Jaana Holappa

Äänestä kevään vaaleissa ääni takaisin kansalle. Nyt on aika päättää jopa näin suureta asiasta kuin sodasta, tai <3 rauhasta. Meidän nyky €un €liitin puolueet on viemässä kansamme sotaa, heidän omiin sotiinsa. Meidän ei tarvitse olla mukana siinä, jos ymmärrät tämän:

- Ääni kenelle tahansa jo eduskunnassa olevalle puolueelle on vain ääni €un rakennekorruptiolle.
- Aitoja kansan vaihtoehtoja puolueina on eduskunnan ulkopuolella joita €liittimme ei haluaisi/halua valtamedioihinsa, ja sitä kautta vaikuttamaan eduskuntaan.
- Sinulla on valta ja myös oma tahto haluta kansalaisoikeuksiasi takaisin. Vaatia rehellistä kansandemokratiaa maahamme, sekä samalla katkaista €un ja sen €liitin yksinhallinto maassamme.
- €u ja sen päättäjä €liittimme palvelevat vain omia pomojaan. Ne pomot eivät ole, eivätkä koskaan tule olemaankaan Suomen kansa, kuten sen pitäisi olla.

Heille sinä olet vain jalkarätti joka puristetaan kuiviin päivä päivätä. Et mitään muuta.

€u on pelkkä pankkivallan talous- ja sotilasliitto.
Ei mitään muuta

€u on nähty jo. Ei kiitos enää. Nyt teemme toisin.

Me emme halua osallistua NATO/USA omiin sotiin. Rakastamme rauhaa, ja hyviä naapuruus suhteita jokaiseen naapuriimme. Ehdoton ei NATOlle, ja isäntämaa MOU-sopimusta pidämme täysin rikollisesti tehtynä, ilman kansan hyväksyntää. Täysi puolueettomuus takaa meille rauhan.

Sinun on valta - Meillä yhdessä on mahdollisuus.

Hymiö heart Ihmisyyden Puolesta IPU on valtavassa nousussa kansan omissa riveissä. IPU luotetaan, on tehnyt pyyteetöntä työtä ilman rahanvallan kyköksia, ja samalla vakaalla uskolla irtautumiksi €usta jo 20-vuotta.

#ihmisyydenpuolesta #ipu2015 #vaalit2015

Lisätietoja: www.ihmisyydenpuolesta.fi
tai www.ipu.fi

http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/18523...

Ps. IPU Pirkanmaalla on kehitetty jotain aivan uutta aidon demokratiamme puolesta. Kannattaa tutustua Demokratia 2,0 (kso. myös nasevat videot)
http://ihmisyydenpuolesta.fi/eduskuntavaaliehdokka...
Tai facebook ryhmä aiheesta: https://www.facebook.com/groups/909458155742522/?f...

IPU Pirkanmaan kaikki ehdokkaat, vaalijuliste. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1587628158...

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Hei Jonny Loikkanen,

Suomi on ajautunut ahdinkoon kahdesta syystä, talouteen vaikuttavista ulkoisista tekijöistä sekä Suomen omista, huonosta päätöksenteosta johtuvista syistä.

Kun olet pyrkimässä korjaamaan tätä ahdinkoa, kerro selväkielellä, miten mielestäsi tilanne pitäisi korjata?

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen

Hei Matti Villikari

Yksi ensimmäisistä korjausliikkeistä on hankkiutua hallitusti eroon on EU-jäsenmaksuista(1.15 miljardia vuonna 2014), sekä EU:n kriisipankeille myönnettävien tukipakettien maksamisesta(helmikuuhun mennessä 12.58 miljardia euroa), sekä EU-tulleista(2014 muistaakseni 127 miljoonaa euroa).

Ikävää, mutta välttämätöntä on leikata myös kehitysavusta, joka on noin miljardi euroa. Harkinnalla, en kannata sen täydellistä poistamista, mutta Suomi on huomioitava ensin.

Työttömyyden lisääntyminen on katkaistava. Ensimmäinen teko on säilyttää työperäisessä maahanmuutossa oleva tarveharkinta ennallaan. Kokoomus on aikeissa poistaa sen. Näen asian niin, että jokainen ulkomaalainen työntekijä syö yhden suomalaisen työpaikan. Ainoastaan siinä tapauksessa ei syö, että kyseinen ulkomaalainen ei mene töihin, vaan siirtyy suoraan sosiaalijärjestelmämme ylläpidettäväksi. Meillä ei ole tarvetta uusille työntekijöille koska maassamme on piilotyöpaikat huomioon ottaen kohta puoli miljoonaa työtöntä. Avoimia työpaikkoja on tarjolla noin 13.800.

Yleisemmin ottaen kallistuisin elvyttämiseen ennen leikkauksia. Velkaantuminen on saatava loppumaan, mutta näen ettei jatkuva kiristäminen saa yhteiskuntaa kasvun tielle. Ihmiset alkavat säästämään, eikä talous lähde kasvuun kun raha ei liiku. Elvytystä on tehtävä luomalla erityisesti pienyrityksille edellytykset uusien työntekijöiden palkkaamiseen. Pienyritykset käsittävät Suomessa 98.9% kaikista yrityksistä, joten ensisijaisesti on tuettava niitä. Yksi keino on nostaa ALV:n alarajaa nykyisestä. Itsenäisyyspuolueen vaaliohjelma ehdottaa alarajaa nostettavaksi 100.000 euron kohdalle.

Vienti on saatava vetämään. Siihen on yksinkertainen keino. Lopetamme Venäjän pakotteet, joihin meillä on osuutta vain EU:n talutushihnan kautta. Eikä edes EU meitä siihen pakota, vaan päätöksen teki loppukädessä Stubb. Venäjä on suurin kauppakumppanimme. Ennen pakotteita toiseksi suurin viennissä ja suurin tuonnissa. Tuonnissa se on suurin edelleen. Pakotteista huolimatta Venäjä on myös suurin tulonlähteemme matkailuelinkeinon aloille. Suurin vieläkin vaikka pakotteiden takia venäläisien matkailijoiden yöpyminen oli tammikuussa 42% vähäisempää kuin vastaavaan aikaan viime vuonna. Vaikka toiseksi suurimman ryhmän, eli britannialaisten matkailu kasvoi Suomessa 6%, niin venäläisten matkailijoiden osuuden tippuminen vaikutti negatiivisesti kokonaismatkailuun 20%. Vaikutus on valtava. Nämä tulonmenetykset johtuvat pelkästään huonoista poliittisista päätöksistä.

Kaivoslaki on uudistettava. Nykyisellään myönnämme naurettavilla ehdoilla kansallisomaisuutemme ulkomaisten yritysten haltuun. Kaivosten tuotto kuuluu Suomen kansalle. Jostain luin "Ottakaa toki kulta, mutta antakaa meidän kaivaa se esiin". Se ei käy.

Siinä nyt jotain mitä tuli alkuun mieleen.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Loikkanen kirjoitti: "Työttömyyden lisääntyminen on katkaistava. Ensimmäinen teko on säilyttää työperäisessä maahanmuutossa oleva tarveharkinta ennallaan."

Ulkomaalaiset eivät tässä suhteessa juurisyy. Se on, että työnantajille on annettu mahdollisuus keinotella työsuhteenehdoilla. Jos ulkomaalaisille työntekijöille joutuisi maksamaan samaa palkkaa ja antamaan muutenkin samat ehdot kuin suomalaisille, ulkomaalaisten työläisten määrä romahtaisi koska heitä ei kannattaisi tänne haalia. Heidän paikalleen palkattaisi suomalaisia.

Loikkanen kirjoitti: "Ikävää, mutta välttämätöntä on leikata myös kehitysavusta, joka on noin miljardi euroa. Harkinnalla, en kannata sen täydellistä poistamista, mutta Suomi on huomioitava ensin."

Tuskinpa sillä kehitysapu on tällä hetkellä pääsääntöisesti tukea suomalaiselle teollisuudelle ja suomalaisten kehitysaputyöläisten sekä byrokraattien palkkaamista. Jos siitä karsitaan, se heijastuu suoraan työllisyyteen.

Loikkanen kirjoitti: "Pienyritykset käsittävät Suomessa 98.9% kaikista yrityksistä, joten ..."

Valtaosa pienyrityksistä on n.s. pöytälaatikkofirmoja ja vain itse itsensä työllistämista. Joukossa on paljon yrityksiä joissa isompi firma on ulkoistanut sosiaaliturva- ja eläkemaksut työntekijöille itselleen. En kannustaisi lisää sellaiseen riistoon.

Toisaalta mikä on "yritys"? Eikö se ole vain yksi tapa organisoida tuotantoon tarvittavaa työtä? Byrokratian yksikkö joka joutuu huolehtimaan työn n.s. juoksevista asioista. Miten paljon oikeasti tarvitsemme niitä? Voisimmeko tulla toimeen niin, että vähemmät yritykset pyörittäisivät byrokratiaa ja työllistäisivät enemmän?

P.s. EU:sta ja kaivoksista olen samaa mieltä.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Eihän tuo vertailu kommenttia ansaitsisi:

"EU-jäsenmaksuista(1.15 miljardia vuonna 2014), sekä EU:n kriisipankeille myönnettävien tukipakettien maksamisesta(helmikuuhun mennessä 12.58 miljardia euroa)..."

Suomen EU-jäsenmaksu pitänee paikkansa, mutta kuka tai mikä on jo maksanut 12.58 miljardia?

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen

Luvut pitävät paikkansa. En viitsi etsiä linkkiä tietoon koska olen asiasta varma. Käytän taloutta sivuavissa kirjoituksissani ainoastaan Valtiovarainministeriön julkaisemia lukuja.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #19

Höpön löpöt. Jäsenmaksu on oikeasti maksettua rahaa. Tuo 12.58 miljardia on Suomen koko osuus koko EVM:stä. Siitä on maksettu 1.44 miljardia. Loppuosuus on takausta, johon on katastrofeja varten sitouduttu.

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen Vastaus kommenttiin #22

"Höpön löpöt?". En tiedä mitä ajat takaa. Olen kyllä aivan selkeästi eritellyt jäsenmaksut ja tukipaketit kommentissani.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Kyllä oman kokemukseni mukaan se oma valuutta kävi kansalaiselle senverran kalliiksi ettei rahat riittäneet oikein välttämättömyyksiinkään. Se vaihtoehto on nähty eikä ipullakaan sellaisia keinoja jolla taattaisiin saman kurjuuden toistumista joskus tulevina vuosikymmeninä.
Ehkäpä USD olisi varmin valuutta Suomelle, jos jenkit meidät anelujen jälkeen huolivat.
Siihen asti euro käy omana valuuttana mulle hyvin kun nykyään jää sentään jotain palkasta käteenkin.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

IPU on joutunut ottamaan ehdokkaiksi suoranaisia kekkuleita. Vaikea sellaisia on äänestää.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Pekka,"Jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas"!

Käyttäjän tervoneneduskuntaan kuva
Janne Tervonen

Tunnet ilmeisesti heidät kaikki henkilökohtaisesti?

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

#12
Kysymys ei ole Aimo ihmisarvosta, vaan kyvystä hoitaa yhteisiä asioita.

Veikko Lavi: ''Jokainen ihminen on laulun arvoinen'' Joku jopa joikun arvoinen.

Opettajani totesi aikoinaan: ''Suomalaiset eivät ole viisaita, -ikävä kyllä, mutta he ovat hauskoja.

Käyttäjän MattiNevalainen1 kuva
Matti Nevalainen

Kiitos Johnny kirjoituksesta.

Merkillepantavaa on että kun Itsenäisyyspuolue ylittää median julkaisukynnyksen, niin uutinen on lähes poikkeuksetta negatiivinen. Yleensä mediat vain jättävät Ipu:n ja muut pienpuolueet huomiotta, -merkillistä. Tomi Ketolalta tiedustelisin kuinka lähellä hänen kotiaan posti tai sivukirjasto tai neuvola oli markka-aikaan. Työperäiseen maahanmuuttoon lisäisin vielä että uusliberaalinen näkemys työntarjonnasta työttömyyden torjumiseksi on jo nähty -ei toimi. Oikeisto ei ole työntekijöiden puolella vaan sen tehtävänä on taata suuryrityksille mahdollisimman suuret voitot. Helpoimmin tämä tapahtuu laskemalla verotusta ja muuttuvia kustannuksia eli palkkoja. Työperäinen maahanmuutto on yksi tapa polkea työntekijöiden palkkoja ja työehtoja.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Posti, kauppa, sivukirjasto, terveysasema, päiväkoti ja neuvola olivat paljon kauempana markka-aikaan. Kun pikkukuntani liitettiin aikanaan isompaan niin vasta sitten alettiin saamaan palveluja tänne syrjäseuduille.
Itse en tosin kaipaa palveluja lähelle, pikemminkin päin vastoin, mutta ymmärrän niiden olevan monille tärkeitä.
Markka-aikaan löytyi työttömyyttä ja kotiseutupakoakin enemmän mutta nyt niiden suuryritysten ansiosta ei ole tarvinnut kärvistellä niin pahasti ja palkastakin jää jotain käteen.
Omin voimin suomalaiset eivät vain osaa laittaa asioita kuntoon. Valituksen määrä on aina vakio.

Toimituksen poiminnat