JohnnyLoikkanen Täynnä EU:n jäsenmaksuja ja hallitsematonta maahanmuuttoa? Niin minäkin!

Gallup: Minkä arvosanan annat Stubbin hallitukselle?

  • Gallup: Minkä arvosanan annat Stubbin hallitukselle?

Mielestäni Suomen hallituksen pitäisi ensisijaisesti keskittyä Suomen asioiden hoitamiseen. Siitä johtuen olen sitä mieltä, että Stubb on epäonnistunut tehtävässään pahasti. Tässä esimerkkeinä asioita jotka ovat olleet Stubbin vastuulla ja jotka ovat enemmän ja vähemmän hoitamatta tai hoidettu jotenkin muuten kuin Suomen edun mukaisesti: annetut Eu-tukipaketit, keskeneräinen ja kiireellä kasaan väännetty SoTe-uudistus, ulkopolitiikka joka vesittää Suomen idänviennin, Nato isäntämaasopimus joka allekirjoitettiin täydessä mediahiljaisuudessa huomioimatta kansan mielipidettä tai edes kuulematta eduskuntaa, TTIP-sopimuksen varaukseton kannattaminen vaikka jopa 97% EU:n kansalaista vastustaa sitä, jne. Listaa voisi vielä jatkaa, mutta minulle tässä on jo sen verran että annan arvosanaksi 0 (nolla). Se on minun mielipiteeni, mutta mitä mieltä sinä olet Stubbin saavutuksista?

Katso mitä muut ovat vastanneet kyselyyn "Minkä arvosanan antaisit Stubbin hallitukselle" ja anna oma mielipiteesi. Jaa kyselyä niin paljon kuin haluat ja minne haluat. Sivulta löytyy myös muita kysymyksiä ajankohtaisista asioista.

Linkki kyselyyn: https://www.facebook.com/events/907813845916925

 

Tutkijalta suorat sanat sotesta: Näyttävin poliittinen mahalasku aikoihin

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194965270002/artikkeli/tutkijalta+suorat+sanat+sotesta+nayttavin+poliittinen+mahalasku+aikoihin.html

Välillä vaikuttaa siltä, ettei mielipidekyselyitä tehdä aivan niin kuin ehkä pitäisi. Galluppien mukaan ihmisten mielipiteet ovat monesti aivan muuta kuin mihin "kadulla" törmää. Minua kiinnostaa ihmisten aidot mielipiteet, joten laitoin kaiken kansan saataville oman gallupkyselyni. Näitä galluppeja ei kukaan pääse vääristelemään koska jakaminen on lukijoiden varassa. Voit myös laittaa yksityisviestinä omia ehdotuksiasi gallupkysymysten aiheiksi niin julkaisen niitä mahdollisuuksien mukaan.

Tässä vielä linkki kysymyssivulle: http://www.facebook.com/events/907813845916925/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

> Galluppien mukaan ihmisten mielipiteet ovat monesti aivan muuta kuin mihin "kadulla" törmää. Minua kiinnostaa ihmisten aidot mielipiteet, joten laitoin kaiken kansan saataville oman gallupkyselyni. Näitä galluppeja ei kukaan pääse vääristelemään koska jakaminen on lukijoiden varassa.

Muuten hyvä, mutta eiköhän ole parempi että gallupit tehdään randomilla, eikä kuplan sisällä?

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Mikä arvosana Stubbille?

No ei nyt mitään kehuttavaa!

Olisi vaan ollut heti tehtävänsä alussa reipasta miestä ja "olis pyyhkässy" entisen jäljiltä pöydän puhtaaksi. Olisi esittänyt jotain muuta sensijaan, että yritti väkisin viedä maaliin Kataisen keskeneräisyyksiä.

Tero Ylinen

Itse annoin arvosanan 0 galluppiin:

https://www.facebook.com/events/907813845916925/pe...

Ikävää että Suomi on päässyt tähän tilaan että joutuu antamaan hallitukselle arvosanan 0.

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

Annetaan Stubbin nyt kypsyä seuraavat neljä vuotta. Voi siitä vieläkin kypsyä ihan valtiomies. Orastavia oireita on ollut. Jäi vaan tuo viimeinen mahdollisuus turhan lyhyeksi, eli ei sitä laivaa muutamassa kuukaudessa käännetä. Hurrikieli vaan arveluttaa.

Olavi Mansikka

seiskan luokkaa noin suurinpiirtein. ehkä kouluarvosanoilla 7- tai 6,5

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Minkä arvosanan annat Stubbin hallitukselle?"

- Säälintunne voittaa rehellisyyden, joten en tohdi antaa hylättyä. Asteikolla nelosesta kymppiin: viisi miinus.

Stubb lupasi johtaa "toteuttamishallitusta", mutta en ole havainnut minkään hankkeen muuttuneen todeksi. Kaikkein pahiten on möhlitty päätavoitteen suhteen, koska kansantalous jumittaa kuin täi tervassa. Kataisen jättämä talo toki oli kuin konkurssipesä, mutta edes siivoushommia ei ole aloitettu.

Kari Savinen

Stubb on uskova !

Nimittäin ei ehkä siinä mielessä, kuin sana yleisesti mielletään, mutta kun katselee haastatteluja hallituskaudelta, ei voi kuin olla samaa mieltä.

Yleisin Stubbin vastaus toimittajien kysymyksiin oli:

"Tässä kävi nyt näin kuin kävi, mutta minä uskon että me löydämme tähänkin asiaan hyvän ratkaisun"

Tai:
"Valitettavasti ei nyt kyetty tekemään sellaista päätöstä, joka olisi kaikkia miellyttänyt, mutta minä uskon, että tähänkin asiaan löytyy hyvä ratkaisu"

Toimituksen poiminnat